FOTO: SRNA

Gradski odbor SNSD Bijeljina pozvao je danas građane da izađu na glasanje, a političke stranke da očuvaju legalnost izbora.

"To je način da se pokaže patriotizam i lokal-patriotizam u svakoj zemlji, pa i u Republici Srpskoj", rekao je nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Nedeljko Ćorić na konferenciji za novinare. 

On je pozvao političke protivnike da se u kampanji uzdrže od napada koji ne donose nikakvu dobrobit građanima, te da politiku očuvaju kao časno zanimanje i način da se izbori za bolju Bijeljinu i bolju Srpsku. 

"Republika Srpska nam je na prvom mjestu. Bez velikog truda i rada nema rezultata, zbog čega je u našoj kampanji došla do izražaja dugogodišnja politika SNSD-a i ulaganja u ravnomjeran razvoj Srpske, što nam omogućava sigurnu izbornu pobjedu na sve četiri nivoa", rekao je Ćorić. 

Prema njegovim riječima, najveća snaga Srpske su Milorad Dodik kao kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH i kandidat za predsjednika Republike Srpske Željka Cvijanović, koji su svojim radom zaslužili apsolutnu podršku u Bijeljini, Semberiji i cijeloj Republici Srpskoj. 

Ćorić je podsjetio na posljednja ulaganja Vlade Srpske u Bijeljinu, izgradnju školske fiskulturne sale i bespovratnu pomoć Banji Dvorovi, te najavio i nova ulaganja od kojih su najznačajnija u rekonstrukciju školskih objekata, ističući da su obrazovanje i zadržavanje mladih u Srpskoj prioritet svake vlasti. 

Šef Izbornog štaba Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina Mladen Milić rekao je da kampanja te stranke nije kampanja obećanja, nego realne politike o kojoj na stranačkim tribinama svjedoče sami mještani. 

On je govorio o ulaganjima Vlade, predvođene SNSD-om, u kontinuiran i ravnomjeran razvoj i jačanje Republike Srpske, poput izgradnje bolnica, fakulteta i studentskih domova, gotovo 120 kilometara auto-puta, do najvećih posljeratnih direktnih stranih investicija kao što su termoelektrana "Stanari" i gradnja hidroelektrane "Dabar", kao i stanogradnja koju pospješuju subvencionisani krediti. 

Milić je naveo da je Vlada SNSD-a u protekle nešto više od četiri godine povećala penzije za 19,76 procenata i da će one dalje rasti, nakon jedinstvenog povećanja plata za sve zaposlene koje je Vlada omogućila. 

"To su činjenice i rezultati rada koji se ne mogu omalovažiti", istakao je Milić i osudio napade bilo koga na najviše institucije Republike Srpske.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )