FOTO: InfoBijeljina

Nosilac liste SNSD-a za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Nedeljko Ćorić rekao je da će se ta stranka potruditi da Patkovača postane moderno prigradsko naselje kako bi mladi ljudi ostali na ovom prostoru.

"Zaslugama Vlade Republike Srpske uspjeli smo da uradimo asfalt u jednom dijelu naselja i život mještana dignemo na viši nivo. Ostalo je još dosta toga da se uradi, naročito u Novom naselju", rekao je Ćorić. 

On je podsjetio da će uskoro početi izgradnja fiskulturne sale u Patkovači, zahvaljujući pomoći predsjednika Srbije Aleksandra Vučića. 

"Lijep primjer ovdje je škola, jedna od rijetkih u Srpskoj, gdje se svake školske godine broj učenika povećava. Iz tih razloga i dalje ćemo pomagati u stvaranju povoljnijeg ambijenta za život u Patkovači", rekao je Ćorić. 

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Dragan Knežević je izrazio uvjerenje da će građani podržati kandidate SNSD-a, posebno za srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i za predsjednika Republike Srpske Željku Cvijanović, te da će 7. oktobra SNSD ostvariti veliku pobjedu. 

Domaćin predizbornog skupa u Patkovači Jovan Aćimović zahvalio je gostima i komšijama koji su došli da razgovaraju sa poslaničkim kandidatima SNSD-a i obećao da će se Patkovača svojim glasovima odužiti SNSD-u. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )