FOTO: InfoBijeljina

U subotu je u svečanom salonu restorana St. Petersburg „Etno selo Stanišići”, održana svečana proslava čartera povodom prijema u međunarodnu zajednicu „Inner Wheel“, Inner Wheel Club-a Bijeljina.

„International Inner Wheel" je svjetska ženska organizacija koja okuplja prvenstveno supruge članova Rotari klubova s ciljem međusobnog druženja, pomaganja onima kojima je pomoć potrebna, te širenja međusobnog i međunarodnog prijateljstva i razumijevanja i od sinoć se dio te svjetske organizacije proširio i u Bijeljinu.

Proslavi je prisustvovala gospođa Gabriel Šrumpf, koja je jedan od direktora u Međunarodnoj Inervilskoj zajednici iz Austrije.

Pored gospođe Šrumf, slavlje su uveličale i članice kluba Inner Wheel Banja Luka koje su te večeri postale kume bijeljinskog IWC-a.

Na proslavi su prisustvovale članice Inner Wheel klubova iz regiona, Hrvatska - Split i Čaklovec i Varaždin, Makedonija-Kumanovo, Srbija-Beograd, Singidunum i Zrenjanin, neizostavni Rotary Club Bijeljina kao i ostali Rotary klubovi iz regiona, koji su uz mnoštvo poklona i puno lijepih riječi podržali osnivanje ovakvog jednog kluba.

Kao znak podrške lokalne zajednice ovakvom događaju bio je prisutan Milenko Mitrović, potpredsjednik Skupštine Grada Bijeljina.

Cijeli događaj je oplemenila Muzička škola „Stevan Stevanović Mokranjac" iz Bijeljine, kao znak zahvalnosti za pomoć Inner Wheel Kluba Bijeljina u kupovini polukoncertnog klavira.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )