FOTO: BN tv

Arhitektura je jedno od onih zanimanja kojim ne može da se bavi svako. Ovaj stvaralački poziv je urođen, a arhitekta Sofija Bajić je jedna od onih koja ima sreću da je izabrala poziv koji voli I da svakim danom uživa sve više gledajući rezultate svog rada. Trenutno je na doktorskim studijama, a nedavno je izlagala u u izložbenim prostorima Beograda i Novog Sada.

Arhitekte su oduvijek izazivali divljenje među ljudima, jer je njihov doživljaj života i svijeta oko nas uvijek bio poseban i drugačiji, a neka od arhitektonskih rješenja širom svijeta i dalje su nevjerovatna i s pitanjem da li je riječ o snu ili javi. 

Sofija Bajić iz Bijeljine je master arhitekture koja je trenutno na doktorskim studijama. Kaže da ona nije birala ovaj poziv nego da je arhitektura izabrala nju.

Sofija je u posljednjih nekoliko mjeseci imala priliku da bude i jedan od izlagača na prestižnim izložbama u Beogradu i Novom Sadu.

Pored toga bila je i predavač na nedavno održanom “Best design week-u”, I kako kaže to je bilo posebno iskustvo imajući u vidu da je prije nekoliko godina i ona sama bila polaznik.

Sofija putem svoje web stranice Koncept pokušava da edukuje i da priča o nekim stvarima koje mogu biti od velike pomoći da se shvati suština današnjeg poslovanja i važnost promocije i brendinga.

I dok radi na velikim projektima, priprema se i za Likovni salon u Bijeljini gdje će takođe učestvovati i sa publikom podijeliti djelić tajanstvenog svijeta arhitekture.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )