FOTO: null

Uz podršku Grada Bijeljina, kompanija Carlsberg BH je danas, u prostorijama Centra za kulturu Semberija, uručila sportsku opremu predstavnicima sportskih klubova iz Republike Srpske.

U cilju podrške razvoja sportskih klubova i jačanja domaće sportske scene, kompanija Carlsberg BH je sa svojim brendom Lav organizovala projekat na području Republike Srpske u okviru kojeg su klubovi sakupljali Lav čepove i na osnovu toga ostvarili priliku da izaberu i naruče potrebnu sportsku opremu poznatih svjetskih marki. 

Među dobitnicima su sportski klubovi Sloga 94, Napredak, Međaši, Mladost, Jasenica, Radnički, Zadrugar, Brodac, Semberija, Mladen Perić, Radnik, Bratstvo, Guber, Birač, Omladinac i brojni drugi.

Projekat je zahtijevao angažman ne samo klubova, nego i njihovih lokalnih zajednica i navijača. „Animirali smo same članove klubova, ali i njihove navijače da im pomognu u sakupljanju Lav čepova, kako bi klubovi dobili priliku da sebi naruče opremu koja im je potrebna.

Već je 28 sportskih klubova iz Bijeljine i okoline sakupilo dovoljan broj čepova i danas smo im uručili opremu, ali se nadam da će broj klubova do kraja projekta, odnosno do 30. novembra, biti još veći. Nadam se da ćemo ovim projektom barem malo pomoći razvoj domaće sportske scene“, izjavio je direktor kompanije Carlsberg BH, Dominic Martiniak.

Ovo je samo jedan od projekata koje kompanija Carlsberg BH provodi u cilju podrške lokalne zajednice.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )