FOTO: InfoBijeljina.com

Iako je nakon susreta sa Tuzlom i ubjedljivog poraza, Slavoljub Bubanja podnio ostavku na mjestu prvog trenera Zvijezde, ovaj crnogorski stručnjak će ipak ostati na čelu kluba iz Semberije.

Naime, nakon prespavane noći, kada su se glave malo ohladile, došlo je do razgovora mladog trenera i predsjednika kluba Borisa Stanišića.

- Posle poraza od Tuzle i loših rezultata, ali i drugih ne fudbalskih dešavanja u ligi, bilo je moralno da podnesem ostavku. Ja ne tražim alibi za loše rezultate, stojim iza svega što smo uradili do sada, ali mnogo drugih okolnosti su uticale na naše loše rezultate. Razgovarao sam sa predsjednikom kluba i odlučili da nastavim sa radom do daljnjeg i pokušamo zajednički iznaći rješenje iz ove teške situacije, rekao je Bubanja.

Kako u prvenstvu slijedi pauza, u klubu će je iskoristiti kako bi analizirala igra u prethodnom periodu i pokušale ispraviti greške 

D. Tešić 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )