FOTO: null

Na Međunarodnom rukometnom tirniru, koji je održan od 22-24 aprila 2016. godine na Zlatiboru, rukometaši RK „Bijeljina“ iz Bijeljine zauzeli su treće mjesto u generaciji 2001/2002 godište.

Put do trećeg mjesta bio je težak, u grupnoj fazi RK „Bijeljina“ pobijedio je RK „Sloga“ iz Požege i RK „Užice“ iz Užica, dok su izgubili  od RK „ Kronos“ iz Slovenije u vrlo teškoj utakmici.

Ovakvom igrom Bijeljinci su zauzeli 2. mjesto u grupi što ih je plasiralo  u borbu za medalju. 

Na utakmici za 3. mjesto čekala ih je ekipa RK „Višegrad „ iz Višegrada sa kojima su u vrlo dinamičnoj utakmici  pružili najbolju igru na turniru koju su krunisali rezultatom 11:6.

„Zadovoljni smo plasmanom na ovom turniru, naši momci su još jednom opravdali povjerenje trenera i vjernih navijača. Ovom prilikom bih se zahvalio prijateljima kluba koji nam pomažu u ovako teškim vremenima i omogućavaju da naš klub putuje na važne turnire kao što je ovaj“, kaže za InfoBijeljina Obrenko Miljković koordinator Škole rukometa RK Bijeljina.

Piše: Snežana Milošević


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )