FOTO: InfoBijeljina.com

U Brocu je juče održan prvi po redu humanitarni turnir u malom fudbalu, u spontanoj organizaciji omladine sela. Na turniru su učestvovale 22 ekipe, što je rekordan broj u dugom nizu prethodnih godina, a sav prihod od učešća ekipa je predat Darku Jakšiću, predstavniku porodice Boška Vukovića.

Druženje su upotpunili i prodaja pljeskavica, točenog piva kao i kolačića, i takođe, sav prihod od istih je predat za pomoć Bošku. 

Organizatori turnira ističu da su prezadovoljni odzivom ljudi kao i finim sportskim ponašanjem učesnika, jer je turnir protekao bez ijednog najmanjeg incidenta.

Ovom prilikom zahvaljuju se svim učesnicima turnira i ljudima koji su dali svoj doprinos u održavanju istog, te pozdravljaju njihovu srčanost i dobročinstvo.

"Smatramo da je novac u sportu opravdan jedino ako za svrhu ima viši cilj, a to je pomoći nekome! Neka to bude slogan nas Bročana i želimo da ova manifestacija postane tradicionalna uoči Petrovdana seoske slave i kao takva prepoznatljiva za Brodac", poručili su organizatori.

Image may contain: 5 people, people standing, sky, shoes, tree, outdoor and nature

Image may contain: 8 people, people smiling, sky and outdoor

Image may contain: 13 people, people smiling, child, shoes and outdoor

Skupu je prisustvovalo oko 300 posjetilaca o čemu svjedoče snimci i fotografije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )