FOTO: null

Policija je pronašla dvije bombe i 50 metaka u zelenoj plastičnoj kutiji, koju je na groblju u Brocu uočio muškarac iz Dvorova, saznaje InfoBijeljina.

Prethodno je taj muškarac prijavio Policijskoj stanici Bijeljina 2 da je tokom posjete groblju primijetio spornu kutiju. 

"Policijski službenici su postupili po zaprimljenoj prijavi te na licu mjesta pronašli dvije bombe, kao i 50 komada metaka. Odmah je obaviještena Civilna zaštita koja je izašla na lice mjesta, te A tim iz Doboja, koji je uklonio eksplozivne naprave", potvrdili su za InfoBijeljina u policiji. 

Nezvanično saznajemo da je muškarac koji je bombe pronašao zapravo radnik zadužen za održavanje groblja u Brocu, te da je tokom čišćenja uočio spomenutu kutiju. 

Iz Policijske uprave Bijeljina apeluju na sve sugrađane da na ovakav način ne ostavljaju oružje, minsko-eksplozivna sredstva te municiju, kako ne bi nastale teže posljedice, pa čak i ljudske žrtve.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )