FOTO: InfoBijeljina

Nakon što je u nedjelju objavio svoju prvu pjesmu, zanimljivog naziva - „Niđe veze“, jutjuber iz Bijeljine Braco Gajić, ove sedmice je najpopularniji na YouTube-u.

Za samo pet dana, ovu pjesmu, koju je snimio sa jutjuberom Andijom Jo, pogledalo je više od 2.5 miliona ljudi, i trenutno se nalaze na „trendingu“, odnosno najpopularniji su na YouTube-u.

Za portal InfoBijeljina Braco navodi da je jako zadovoljan odzivom. 

„Andrija i ja smo zadovoljni, pjesma je ljetna, vezana za zezanje i zabavu. Pokušali smo da napravimo nešto što neće biti vulgarno i što će biti na neki način moderno, a ujedno i bez psovki - što je jako teško danas, ali takođe i da prilagodimo jednako i mlađim i starijim uzdrastima“, rekao je za InfoBijeljina Braco Gajić.

Dodaje da su prezadovoljni brojem od preko 2.5 miliona pregleda za vrlo kratak vremenski period, što ih, kako navode, čini jako zadovoljnim.

„U poruke su nam stizali i snimci od pratilaca kako se pjesma pušta na bazenima, u shopping centrima. Tekst pjesme je jako ritmičan i lako se pamti i mnogo ljudi mi je reklo da im je jako brzo ušlo u glavu, jer je ipak „niđe veze“, zaključio je na kraju Gajić.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )