FOTO: null

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić najavio je tužbu zbog laži,koje je emitovala novinska agencija SRNA.

"Novinska agencija SRNA se ponovo našla u ulozi saučenika kriminalne hobotnice u Republici Srpskoj, plasirajući laži u svom servisu. Jedna od poslednjih laži je vijest da je SIPA meni dostavila dokumentaciju o kreditu koji je Milorad Dodik digao kod Pavlović banke godinu dana nakon što je kupio vilu na Dedinju", kaže Bosić u pisanoj izjavi, dostavljenoj medijima.

Naglašava da za tužbu koju ću podnijeti protiv odgovornih za ovu laž ima nedvosmislene dokaze i svjedoke.

"Autor te konstrukcije je Dodikov advokat za pranje i prikrivanje kriminala Bubić koji je tu tezu iznio i na suđenju povodom Dodikove tužbe protiv mene, a koju sam demantovao", saopštava Bosić.

On podsjeća da je ranije upoznao javnost da je kopiju dokumentacije o Dodikovom kreditu dostavilo lice zaposleno u banci koje je imalo pristup dokumentima, i da smo mi to proslijedili nadležnim institucijama na provjeru.

"Ovim se nastavlja korištenje javnih medija SRNE i RTRS-a u funkciji zaštite krupnog kriminala u Republici Srpskoj i plasiranje laži protiv svih koji ukazuju na dokaze o pljačkama milionskih razmjera", kaže Bosić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )