FOTO: null

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mladen Bosić kazao je danas u Bijeljini da pobjeda Miće Mićića na narednim lokalnim izborima nije upitna i da već sada sa sigurnošću može reći da će sadašnji gradonačelnik biti i novi gradonačelnik Bijeljine.

„Činjenica da SNSD nema kandidata za gradonačelnika Bijeljine govori sve. Zato već danas možemo proglasiti pobjedu Miće Mićića na predstojećim lokalnim izborima za novog gradonačelnika Bijeljine", rekao je Bosić.

Sporazum o podršci SDS–ovom kandidatu za gradonačelnika Bijeljine danas su potpisali predsjednici gradskih odbora stranaka Saveza za promjene, kao i više stranaka i udruženja građana, koje djeluju na području Bijeljine, među kojima i penzionersko udruženje.

Sporazum je potpisan u prisustvu lidera stranaka Saveza za promjene kao i većeg broja građana Bijeljine.

Kandidata za gradonačelnika Bijeljine Mićo Mićić zahvalio se na podršci i izrazio očekivanja da će kandidati SzP odnijeti pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

„Očekujemo pobjedu ne samo u Bijeljini nego i u Banjaluci, Trebinju ...“, kazao je Mićić.

  • Srpska demokratska stranka

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )