FOTO: null

Lider SDS Mladen Bosić tvrdi za ,,EuroBlic,, da će Mićo Mićić najkasnije do kraja godine biti mandatar za sastav Vlade RS.

Bosić je uveren da će do tada imati stabilnu skupštinsku većinu koja će Mićića i izglasati. Bosić tvrdi da to ne govori napamet i da je o tome već razgovarao sa "nekoliko parlamentarnih stranaka", ali da, "osim uspešnih pregovora sa Adamom Šukalom" ne želi da saopštava koje partije su u koalicionoj igri "da iz SNSD ne bi njima seli za vrat, a ni SDS-u pokvarili plan".

"Nisam rekao da će se to desiti za pet ili mesec dana, ali do kraja godine sigurno hoće. Milorad Dodik tada neće imati izbora i mandat će morati da poveri Mićiću kao kredibilnom kandidatu ", kaže Bosić.

Lider SDS kaže da je odlazak Nenada Stevandića iz SDS bio "neminovno dobra stvar koja će iznedriti dogodine pobedu u Banjaluci".

"Stevandićeva kandidatura za gradonačelnika Banjaluke omogućila je pobedu SNSD, a ja sam kriv što sam to dozvolio. Kriv sam i što sam mu omogućio da u prošlom mandatu uđe u NSRS preko kompenzacionog mandata, pa smo danas dobili Stevandića koji izgovara rečenice Željke Cvijanović i Staše Košarca, a koje dolaze iz iste kuhinje", tvrdi Bosić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )