FOTO: null

Predsjednik partije demokratskog progresa (PDP) Branislav Borenović istakao je večeras u Bijeljini da Gradski odbor ove partije postaje sva masovniji, te da je sve uočljiviji spoj mladosti i iskustva.

"U Bijeljini imamo izuzetno snažan tim koji, prije svega, voli svoj grad, te na ovaj način, kada mladi u velikom broju pristupaju PDP-u, pokazuju koliko im je stalo za njihov grad", rekao je Borenović novinarima.

Na svečanoj ceremoniji je uručeno 300 novih članskih karata, što pokazuje, kaže Borenović, da je ova partija u Bijeljini izuzetno moćna i bitna.

"Ovo je najbolji pokazatelj gdje se danas nalazi PDP, te pokazatelj da stranka bilježi sve bolje rezultate, da nam je stalo da što više uključujemo nove ljude u politiku PDP.

Predsjednik Gradskog odbora PDP Bijeljina Slaviša Marković sa svojim timom najbolje je pokazao kako treba raditi i kako se treba odnositi prema velikim problemima sa kojim se suočava i Republika Srpska danas", rekao je Borenović.

Marković je rekao je da je večerašnja podjela 300 novih članskih karata veliki događaj za PDP i dokaz da je PDP u Bijeljini na veoma dobrom glasu.

On je najavio da će u narednih nekoliko dana PDP-u Bijeljina pristupiti i jedan odbornik iz opozicije u gradskoj skupštini.

"To je dokaz da PDP ima ozbiljnu politiku i da nam ljudi rado pristupaju isključivo iz političkog ubjeđenja", rekao je Marković, ne želeći da otkrije o kome je riječ. On kaže da će javnost o ovome biti informisana za nekoliko dana, možda već naredne sedmice.

"Riječ je o poštenom i vrijednom čovjeku koji je našoj stranci pristupio iz političkih ubjeđenja, a ne za novac, kako to neki rade", rekao je Marković.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )