FOTO: Facebook

Bojan Tomović se nakon duge pauze vratio snimanju albuma i nastupima, ali ga je bolest ponovo sputala.

Bojan Tomović se u jeku popularnosti povukao sa javne scene zbog svog zdravstvenog stanja i tek prošle godine je odlučio da svijetu ispriča svoju životnu priču i otkrije sa kakvim unutrašnjim "demonima" se bori. 
 
Naime, Bojanu su prie 11 godina ljekari postavili dijagnozu manično-depresivnu psihozu, poznatiju kao bipolarni poremećaj. Od tog dana, pjevač kreće u borbu.
 
Bojan konstantno se bori sa maničnim i depresivnim fazama, koje su jače od njega i ne može da ih kontroliše. Kako je i sam rekao u Informerovom podkastu, kada su mu manične faze, on samo radi, snima nove pesme i jednostavno ne staje, ali kada ga uhvati depresija, on se zavuče u kuću i ne želi nikoga ni da čuje, ni da vidi. 
 
 Bojan je u tim depresivnim fazama pokušao par puta i da se ubije, a zbog stanja uma, često završi i na psihijatriji. 
 
Nakon što se vratio nastupima i počeo ponovo sa nezdravim životom i alkoholom, juče je pevač ponovo smješten u mentalnu ustanovu. Tomović se odande oglasio za Informer iz bolničke postelje i otkrio kako se osjeća.
 
"Umoran sam od svega", rekao je on i dodao:
 
"Kažu lekari da kad preživiš psiho-fizičko zlostavljanje, batine, udaranje po glavi ,bipolar i post- traumatski, nije ni čudo čto završiš na elektrošokovima", kazao je Bojan Tomović za Informer.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )