FOTO: null

Bojan Lukić protekle godine je otišao iz Bijeljine u Švajcarsku gdje je potpisao ugovor za fudbalski klub ,,Oberdorf,,. Međutim, za vrlo kratak period, uz veliki trud i zalaganje, ovih dana je potpisao novi ugovor za NK ,,Pajde,,, takođe iz Bazela.

Inače, ovo je privatni klub Ivana Rakitića koji igra u Barseloni. Trenutno je klub u Drugoj interregionalnoj ligi Švajcarske, sledeća je Prva liga.

Bojan se odazvao pozivu kluba, prošao kontrolne treninge, zadovoljio kriterijume i sklopio ugovor sa ovim klubom na godinu dana. 

- "Ovo je privatni klub Rakitića, a njegov brat je trener i sve treninge sastavlja i uzima iz Barselone, baš se dobro radi. Finansijski klub stoji dobro, ambiciozni su i imaju planove da idu u viši rang. Prošle godine su osvojili ovu ligu gdje sam ja igrao i ušli u veći rang. Ove sezone doveli su dosta igrača iz Srbije, Slovenije, Španije, a mene su primjetili u Oberdorfu kada sam igrao protiv njih, pozvali me na probu i eto, prošao sam", rekao je Bojan Lukić za portal InfoBijeljina, dodajući da su ga pored njih zvali još neki italijanski klubovi, ali zbog boljih uslova, odabrao je baš NK "Pajde"


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )