FOTO: mondo

Reprezentativac Srbije Bogdan Bogdanović je negirao da su postojali bilo kakvi sukobi unutar nacionalnog tima. On je za Prvu televiziju govorio po povratku u Beograd sa Svetskog kupa u Kini.

"Tu smo mi, držimo se, imamo sjajnu atmosferu koja se nije kvarila i dovodila u pitanje. To nas je držalo i držaće nas zauvijek. Pisaće se svašta, ali mi znamo šta imamo. To je to", rekao je Bogdanović.

Bogdanović nije želio da se previše govori o individualnim prizanjima koje je dobio na Mundobasketu.

"Lijepo je što je makar neko dobio nagradu, ali reprezentacija nije jedan igrač. Hvala ljudima koji su došli tamo. To bih izdvojio", istakao je Bogdanović.

Da podsjetimo, Srbija je na Mundobasketu dominirala tokom prve faze takmičenja pobjedama nad Angolom, Filipinima i Italijom, slavila je i protiv Portorika na startu druge faze, ali je onda uslijedio poraz od Španije.

Orlovi su nakon toga otišli u četvrtfinale na Argentinu od koje su izgubili i morali da se zadovolje doigravanjem od petog do osmog mjesta. U dva preostala meča pobijedili su Sjedinjene Države i Češku i završili su kao peti.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )