FOTO: null

Bobar osiguranje Bijeljina uspješno je danas prodalo emisiju akcija u vrijednosti od 3,8 miliona maraka, što novim investitorima daje oko 75 odsto udjela u vlasništvu.

Još uvijek nije poznato ko su novi investitori, ali se zna da je emisija akcija kupljena kroz sedam transakcija, od čega je je dna od 800.000 KM, a šest od po 500.000 maraka.

Podsjećamo da je kompanija "Standard Group, u vlasništvu poznatog bijeljinskog advokata Miloša Stevanovića, koja je bila zainteresovana za preuzimanje "Bobar osiguranja", 17. decembra saopštila da odustaje od te kupovine.

"Kompanija Standard Group sa žaljenjem konstatuje da je odustala od dokapitalizacije Bobar Osiguranja Bijeljina u iznosu od 3.800.000 KM. Naime, porodica Bobar odustala je od nas kao investitora za biznis osiguranja, čime je prestao da postoji okvir transakcije koji je ranije najavljen", naveli su iz te kompanije.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )