FOTO: InfoBijeljina.com

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH (FBiH) sutra će biti sunčano vrijeme uz porast temperature vazduha, poslije hladnog jutra.

Jutro će biti pretežno vedro, sa mrazom, lokalno sa maglom po kotlinama, a tokom dana sunčano uz malu dnevnu oblačnost, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana sunčano ili uz malu dnevnu oblačnost i porast temperature, a uveče slijedi povećanje oblačnosti na sjeveru.

Jutarnja temperatura vazduha od minus četiri do jedan, u višim predjelima od minus osam, a najviša dnevna od tri do osam stepeni.

Na jugu će preovladavati oblačno vrijeme uz slabu do umjerenu buru.

Prema prognozi federalnog hidrometeorološkog zavoda, poslije oblačno prijepodneva došlo je do postepenog razvedravanja na sjeveru, zapadu i jugozapadu. Na jugu preovladava oblačno uz slabu do umjerenu buru.

U 13 časova na Bjelašnici je izmjereno minus 11 stepeni, na Han Pijesku i Čemernu minus pet, u Kalinoviku minus tri, na Sokocu i na Ivan Sedlu minus dva, u Gacku minus jedan, a na Mrakovici nula.

U Srebrenici, Bugojnu i Sarajevu izmjerena su dva stepena, u Višegradu, u Mrkonjić Gradu, u Rudom, u Foči, u Šipovu, u Livnu, u Tuzli tri, u Zvorniku, u Bihaću četiri, u Ribnik, Gradačcu i Zenici pet, u Banjaluci, Bijeljini, Novom Gradu i Sanskom Mostu šest, u Doboju, Prijedoru, Bileći i Širokom Brijegu sedam, u Srpcu, Trebinju i Mostaru osam, u Grudama devet i u Neumu 10 stepeni Celzijusovih.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )