FOTO: null

Jamajčanski centar Samardo Semjuels nastavlja da se pojavljuje u medijima iz razloga koji nemaju veze sa košarkom.

Tridesetjendnogodišnji centar, koji je jedno kratko vrijeme nosio dres Partizana 2017. godine, trenutno se nalazi na odmoru u Barseloni.

Nikome nije strano da Semjuels voli luksuzniji život, pa je u Kataloniju došao nakon što je prethodnu sezonu proveo u francuskom Čoral Roanu.

Čovjek koji je suspendovan od strane Partizana zbog javnog ispada protiv kluba i tadašnjeg trenera Miroslava Nikolića sada je zaustavljen od strane policije zbog bahanalisanja.

Kako pišu španski mediji, Semjuels je svojim automobilom marke "BMW" ušao na šetalište na kojem je to strogo zabranjeno, pa su reagovali pripadnici Gradske garde.

Portal "Archyde" navodi da Semjuels nije imao nikakva dokumenta, kao ni pasoš ni potrebno osiguranje. Dodaje se da se bivši centar Barse i Armanija nalazi u ovom gradu već mjesec dana i da mu ovo nije ni prvi, ni najveći problem.

Naime, u jednom trenutku mu je navodno zaplijenjena određena količina marihuane, a protiv njega je podnijeta i prijava.

Vjerovatno najveći problem za Semjuelsa je taj što je, kako navodi "Archyde", primoran da spava u svom poršeu kojem je polomljeno staklo. Zašto je polomljeno? Pa, Samardo je izgubio ključ...

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )