FOTO: InfoBijeljina

Ugostitelji na području Bijeljine danas su izvodili završne pripreme u sređivanju lokala, kako bi ujutru dočekali prve goste, ali sa novim mjerama koje su propisali nadležni.

Kako navode, u početku biće teže i neobično, ali se na sve može navići. Nakon skoro dva mjeseca pauze, ugostitelji nastavljaju sa radom.


“Važno je da počnemo sa radom, ova pauza nam nije išla na ruku. Najbitnija je sada dobra organizacija uz poštovanje svih mjera koje su nadležni propisali. Kako je svima tako će biti i nama, rekao je jedan od ugostitelja za InfoBijeljina. 

Dodaje da ne očekuje da će ova sezona biti posebno dobra. 

PROČITAJTE JOŠ: NEOPHODNA PRIMJENA Uputstvо zа pоstеpеnо ublаžаvаnjе mјеrа u kafićima, rеstоrаnima, rоštiljnicama...



Podsjećamo, Gradski štab za vanredne situacije danas je donio Naredbu kojom je za period od 11. do 25. maja 2020. godine regulisan rad trgovinskih, ugostiteljskih, zanatskih i drugih objekata i službi na teritoriji Grada Bijeljina.

Rad ugostiteljskih objekata u Republici Srpskoj biće organizovan u periodu koji ne narušava početak zabrane kretanja, do 22 časa, a ugostitelji će moći posluživati goste i unutar objekata (kafane, restorani, hoteli…), saopšteno je ranije iz Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske uz napomenu da je Štab za vanredne situacije uvažio njihovu inicijativu.

PROČITAJTE JOŠ: Gosti će se moći posluživati i unutar objekta


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )