FOTO: InfoBijeljina

Poskupljenje repromaterijala i povećanje minimalne cijene rada izmijenilo je cjenovnike za usluge kozmetičara i frizera, ali uprkos tome saloni su i dalje puni.

Odlazak frizeru u našem gradu, kako saznaje portal InfoBijeljina, skuplji je za 15 do 20 odsto. Da li će se tu stati, frizeri ne znaju. Ista situacija je u salonima ljepote. Vlasnici ovih salona negoduju.

"Plašimo se da ćemo izgubiti redovne mišterije. Sad je igra za opstanak. Svaka osoba je bitna", kaze Tanja iz jednog bijeljinskog kozmetičkog salona. 

Mušterije su nezadovoljne zbog rasta cijena. 

"Sređivanje obrva dugo sam plaćala pet, a prije nekoliko dana za to sam morala izdvojiti sedam maraka. Takođe, nadogradnja noktiju sa 20 maraka skočila je do čak 35 KM. S obzirom na to da moja plata ne može da isprati sve te zahtjeve, moraću nečega da se odreknem", kaže Željka za portal InfoBijeljina.



Međutim, situacija na terenu je drugačija. Slobodan termin u kozmetičkom salonu ili brzinska frizura bez zakazivanja nemoguća su misija.



Svi frizerski i kozmetički saloni dubke su puni tako da slika ne prati priču.

Stoga nije jasno da li se za ljepotu "uzima sa gomile" ili se i šišamo na odloženo plaćanje. Po svemi sudeći, građani će za ljepotu učiniti sve.



"Kad se ide u bankrot, neka to bude sa stilom, čiste kose, počupanih obrva i nadograđenih noktiju. Kukaćemo poslije, kao i uvijek", rekla nam je jedna gospođa.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 2 )