FOTO: InfoBijeljina.com

Bijeljinski Gradski odbor Demokratskog saveza (DEMOS) danas je ozvaničio podršku predsjedniku Stranke demokratske Srpske – Semberija Mići Mićiću za novi gradonačelnički mandat na predstojećim lokalnim izborima.

Dvije stranke imaju sličnu političku istoriju i njihovi predstavnici su i ranije korektno sarađivali, ocijenili su predsjednici gradskih odbora SDS Semberija i DEMOS Mićo Mićić i Milan Dakić prilikom potpisivanja sporazuma o saradnji.

- SDS Semberija i DEMOS su slične orijentacije i nastali su na sličan način – birali smo između interesa našeg Grada i uskostranačkih interesa, a rukovodstva naših prethodnih stranaka nisu razumjela da lokalni razvojni ciljevi mogu biti važniji od dnevne politike. Ostajemo pri konceptu pravljenja što šire koalicije sa ljudima koji žele da rade u interesu svog grada i očekujemo da DEMOS ima važnu ulogu u ovom savezu – poručio je Mićić.

Milan Dakić je poručio da će saradnja dvije stranke biti zasnovana na korektnim odnosima.

- Već godinama sarađujemo u lokalnom parlamentu i Gradskoj upravi i nema razloga da tako ne bude i ubuduće. Želimo čist odnos, bez podmetanja i prozivki koje se uveliko dešavaju, imajući u vidu da je predizborna kampanja praktično počela – izrazio je svoje očekivanje Dakić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )