FOTO: pink.rs

Na samom kraju večeri članovima žirija “Pinkovih zvezdica – All Stars” i milionima gledalaca TV Pink predstavila se sedamnaestogodišnja Valentina Mec iz Bijeljine.

Ona je za svoj performans odabrala pjesmu “I don’t wanna miss a thing” grupe Aerosmith.

Već na samom početku nastupa Goca Tržan bila je oduševljena izborom pjesme, te je podigla svoju crvenu stolicu, a isto je učinila i Kristina Kija Kockar.

Njima su se pridružili i Milan Stanković i Nataša Bekvalac, koja je potom otišla po Leontinu Vukomanović i svojom nogom pritisnula njen zeleni taster, te se i ona brzo podigla. Valentina je dobila svih pet glasova!

– Svi smo došli do toga da si podbacila u interpretaciji. Bilo je malo dosadnjikavo, netačno, ali dobila si pet – objasnila je Goca Tržan.

– Za mene, ti imaš dobre kvalitete i interpretatorski si jaka. Ova pesma je bila za tebe dosadna, jer nekako ti si energična. Sve ostalo je bilo super – dala je svoj komentar i Leontina Vukomanović, dok joj je Milan Stanković poručio da Valentina mnogo bolje pheva nego što je večeras pjevala.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )