FOTO: null

Danas od 15:00 počinje najprestižnija i najstarija auto-moto trka izdržljivosti na svijetu, “24 Heures Moto”. Moto klub TRB ViDra Tim iz Bijeljine će učestvovati na ovoj prestižnoj trci.

Srpski tim se sastoji od 15 ljudi, koji će pratiti takmičare - Dragana Ljubinkovića, Željka Pavlovića i Dalibora Miletića. 

"U cilju nam je da završimo trku i da promovišemo naš klub na najbolji način. Nas motocikl je spreman, a vozačku postavu će činiti Dalibor Miletić koji će startovati trku, koji je opšte poznat po talentu i trudu, zatim Brandon Cretu iz USA koji je bio brži na kvalifikacijama od mene i treći vozač je Željko Pavlović iz Banja Luke", prokomentarisao je kratko za portal InfoBijeljina Dragan Ljubinković Ugljo.

Oni će voziti prvu od četiri trke u nizu, u okviru 40-og FIM svetskog Šampionata u izdržljivosti, koje se tradicionalno održava u gradu Le Mans u Francuskoj, na stazi Sart dugačkoj 13,65 kilometara. 

Prenos možete gledati na Eurosport 2 sa početkom u 14:45 h.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )