FOTO: InfoBijeljina

Bili su optimisti fudbaleri Radnika pred susret protiv Čelika, tražili su tri boda u ovom susretu, no na kraju su se morali zadovoljiti i remijem, jer su gosti u sudijskoj nadoknadi vremena imali priliku da odnesu sav plijen iz Bijeljine.

Radnik je bio bolji takmac, stvorio više izglednih prilika, no na kraju mreže su mirovale. 

Čelik je svjesno prepustio sredinu terena Radniku, opredjelio se za odbranu sopstvene mreže i nešto pokušavao iz kontra napada. Imali su na golu raspoloženog Branislava Ružića koji je zaustavio nekoliko izglednih prilika, svojih doskorašnjih saigrača iz Radnika. Bijeljinci su istina imali više od igre, bili konkretniji ali ih i sreća nije htjela u pojedinim trenucima

U prvom dijelu po jedna ozbiljna prilika na obje strane. U 24. minutu Slaviša Radović odlično probija po desnoj strani a Aleksandar Glišić iz voleja pogađa prečku. Tri minuta kasnije Salko Jazvin je u prilici no Mladen Lučić brani. 

Pokušali su domaći sa nekim promjenama u nastavku, uveli napadače Irfana Hadžića i Vladimira Bradonjića, ali nije bilo promjena. Demir Peco odlično šutira na otvaranju drugog dijela, Ružuić brani, a Hadžićev udarac minit kasnije otišao je u korner. U 57. minut poništen je gol Radnika zbog ofsajda u kome se našao Aleksandar Glišić. U 79. minutu nakon kornera sa gollinije loptu je izbacio Anel Dedić. Pokušao je još jednom Hadžić u 85. minutu ali je loše šutirao sa desetak metara a gosti su mogli do tri boda u samoj završnici ali je udarac Steva Nikolića za malo prošao pored gola već savladanog Lučića 

Radnik se okreće već narednom meču i duelu protiv Mladosti, meču koji se igra narednog vikenda, ponovo u Bijeljini. Bijeljincima je neophodna pobjeda kako bi vratili sada već pomalo poljuljano samopouzdanje nakon četiri uzastopna remija.

D. Tešić

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )