FOTO: InfoBijeljina.com

Muška juniorska odbojkaška reprezentacija BiH, otputovala je na BVA Šampionat koji će se odigrati od 24.do 28. juna u Tirani (Albanija). Selektor muške junioe odbojkaške reprezentacije BiH Dalibor Mićić, za BVA turnir, odredio je 12 odbojkaša, među kojima je Bijeljinac Nikola Blagojević kapiten.

U prvom meču reprezentacija BiH predvođena selektorom Daliborom Mićićem i kapitenom Nikolom Blagojevićem, prvotimcem bijeljinskog “Radnika”, večeras od 21:30 h odmjeriće snage sa vršnjacima iz Crne Gore.  

Potom u utorak, u isto vrijeme, BH juniori igraju protiv Srbije, a poslednji meč u grupnoj fazi na programu je u srijedu protiv Rumunije od 16:30h.

Image may contain: 8 people, including Nikola Blagojevic, people smiling, people playing sports

Pored kapitena Nikole Blagojevića, reprezentaciju BiH sačinjava još 11 odbojkaša: Đorđe Ganilović, Kenan Fejzić, Bakir Hercegovac, Mihajlo Brborić, Matej Ivić, Rastko Kosjerina, Adin Fazlić, Vedad Abdulahović, Hasan Hadžić, Arman Čirić i Stevo Živković. 

Image may contain: 2 people, including Nikola Blagojevic, people playing sports

U grupi A snage će odmjeriti Albanija, Grčka, Sjeverna Makedonija i Kosovo. 

Mečevi polufinala na programu su u četvrtak, dok je finalni susret planiran u petak u 19 časova.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )