FOTO: InfoBijeljina

Komunalna policija grada Bijeljina zapečatila je dva ugostiteljska objekta koja su radila uprkos naredbi Štaba za vanredne situacije, saopšteno je danas nakon sjednice Štaba.

Kako su za InfoBijeljina objasnili iz Komunalne policije, objekti će do daljnjeg biti zapečaćeni.

Pripadnici Policijske uprave Bijeljina izdali su pet prekršajnih naloga licima koja nisu poštovala policijski čas.

Pod stručnim nadzorom u samoizolaciji nalazi se 919 lica, što je za 122 manje nego dan prije, a svih 89 lica u samoizolaciji nalazila su se na svojim adresama u vrijeme kontrole.

Petoro lica je smješteno u karantin u Domu učenika, šestoro u karantin u sportskoj sali Osnovne škole "Vuk Karadžić", 12 lica je u bolničkom karantinu, dok u karantinu na graničnom prelazu Rača trenutno nema smještenih osoba.

Na graničnom prelazu Rača evidentiran je prelazak 265 kamiona, a na Pavlovića mostu 23.

Nakon što je objavljeno da je u Bijeljini još četvoro lica pozitivno na virus korona i da je njihov broj porastao na devet, Štab je odlučio da zbog pogoršanja epidemiološke situacije neće vršiti dopunu naredbe o regulisanju rada trgovinskih, ugostiteljskih, zanatskih i drugih objekata u skladu sa republičkom naredbom, u smislu proširenja broja subjekata kojima je dozvoljen rad.

Gradska uprava Bijeljine pozvala je građane na odgovornost i poštovanje savjeta medicinskih radnika i republičkih institucija i ustanova, prije svega na sprovođenje mjera higijene i socijalnu distancu. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )