FOTO: null

Osmogodišnje dijete teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Bijeljini dok je lakše povrede u istoj nesreći zadobilo i šestogodišnje dijete.

U neposrednoj blizini mosta kod ulica Filipa Višnjića i 27. marta  u Bijeljini, 24.05.2017. godine, u 16:15 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda  u kojoj su povrijeđena dva maloljetna lica - od kojih je jedno maloljetno lice zadobilo teške tjelesne povrede.

Prilikom pretrčavanja  ulice, dvoje maloljetne djece, uzrasta osam i šest godina, povrijeđeno je udarom putničkog motornog vozila „Peugeot“ 206. Izlaskom na lice mjesta, policijski službenici PU Bijeljina su utvrdili  da je teške tjelesne povrede, u vidu preloma butne kosti, zadobilo maloljetno lice uzrasta osam godina, dok je drugo maloljetno lice zadobilo lakše  tjelesne povrede i isto je pušteno na kućno liječenje.

Pored navedenog, policijski službenici su utvrdili da je neposredno nakon saobraćajne nezgode, od strane identifikovanog napadača, napadnut vozač i oštećeno putničko motorno vozilo koje je učestovalo u pomenutoj nezgodi.    

Policijski službenici PU Bijeljina su izvršili uviđaj i o svemu informisali dežurnog tužioca,a nakon utvrđivanja svih činjenica  preduzeće zakonom predviđene mjere i radnje i proslijediti izvještaje o počinjenim krivičnim djelima.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )