FOTO: InfoBijeljina.com

Odbornički kandidati sa liste SNSD-a u Bijeljini Aleksandar Stevanović, Stojanka Nikolić, Nada Stančić i Stanislav Milošević organizovali su danas u centru grada uličnu akciju pod nazivom "Kako se zaštititi od virusa korona", s ciljem promovisanja propisanih epidemioloških mjera protiv širenja zarazne bolesti kovid 19.

"Iskoristili smo dio predizborne kampanje da skrenemo pažnju građanima na značaj preventivnih mjera koje su za sada jedini način zaštite od kovid epidemije", rekao je odbornički kandidat Stevanović i dodao da kovid 19 ima slične simptome kao sezonski grip, ali izaziva težu kliničku sliku sa obostranom upalom pluća.

Na značaj poštovanja epidemioloških mjera uputila je i odbornički kandidat Nikolićeva, ističući da svaki pojedinac treba da zaštiti prvo sebe, a time će zaštititi i druge.

"Nošenje maski, dezinfekcija ruku i održavanje fizičke distance najosnovnije su epidemiološke mjere kojih svakodnevno moramo da se pridržavamo", naglasila je ona. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )