FOTO: null

„Rekreativno rastrčavanje 2“ je besplatan program, namjenjen početnicima, ženama i muškarcima, koji žele rekreativno da se bave trčanjem i eventualno učestvuju na polumaratonskim trkama.

Treninzi su prilagođeni isključivo početnicima, kreće se s kombinacijom trčanja i hodanja, da bi se postepeno prešlo na kontinuirano polučasovno trčanje. Ciklus traje dva i po mjeseca, a polaznici nakon toga mogu da nastave da se bave rekreativnim trčanjem, ili eventualno da se pridruže polumaraton timu „Bijeljina trči rekreativno“.

„Trčanje je jedna od najzdravijih i najekonomičnijih fizičkih aktivnosti, a trčanje u društvu je posebno motivišuće i relaksirajuće. Osim dobrog druženja, polaznici mogu da saznaju dosta o pravilnom treningu, ishrani i da učine nešto dobro za svoje zdravlje“, kažu za portal InfoBijeljina u BTR timu.

Prvi ciklus „Rekreativnog rastrčavanja“ okupio je 50 polaznika koji su svoju obuku završili trkom na 6. Noćnom maratonu u Novom Sadu. 

Iz BTR tima pozivaju sve zainteresovane da se prijave za novi ciklus, putem Facebook strane Bijeljina trči rekreativno.


Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )