FOTO: null

Atletski klub Apatin, uz podršku Atletskog saveza Srbije, Opštine Apatin, Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu Vojvodine i Banje Junaković je u nedelju, 18. oktobra organizovao 20. Dunavski polumaraton.

Ekipa „Bijeljina trči rekreativno“ je na ovom takmičenju osvojila 32 učesničke medalje. Jedanaest polumaratonaca istrčalo je 21,1 km, a 21 rekreativac trčao je trku zadovoljstva od 4,5 km.

Članovi tima „Bijeljina trči rekreativno“ su od osnivanja osvojili preko 170 učesničkih medalja na trkama u regionu i Evropi, a u toku je i projekat „Rekreativno rastrčavanje 2“ u okviru koga novi članovi stiču svoja prva trkačka iskustva i pripremaju se za rekreativno bavljenje trčanjem i učešće na trkama.

„Naš cilj je promocija trčanja i zdravog života, a na trkama smo gotovo uvijek najmasovnija ekipa. Nastavićemo sa besplatnim projektima rastrčavanja i animiranjem što većeg broja naših sugrađana da nam se pridruže, jer je rekreativno trčanje timski sport, a praćenjem programa prilagođenog kondiciji svakog člana, vremenom se bez problema dolazi do dobrih rezultata i trčanje postaje dobra navika“, kaže za InfoBijeljina PR tima Ljilja Lukić.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )