FOTO: null

Nakon rasprodate predstaveu svim mjestima u kojima je igrana, ekipa predstave „Kako i zašto ubiti muža“ gostuje u Bijeljini 23.oktobra od 19h u Sali Centra za kulturu. Ova predstava već je do sada doživjela preko stotinu izvođenja u regionu, a gdje god su gostovali tražila se karta više.

Zašto i kako ubiti muža? Odgovore na ovo nesvakidašnje pitanje, na duhovit i kreativan način daće glumci Nataša Aksentijević i Peđa Damajnović. Urnebesna komedija u režiji Radeta Vukotića bavi se univerzalnom temom – kako preživjeti različite kategorije muževa i kako se “riješiti” istih, uz konačni zaključak da  ljubav i razumijevanje pobjeđuje sve, te da je život u dvoje daleko ljepši.

Posebna draž ove predstave pored, aktuelne teme muško – ženskih odnosa, jeste živa  interakcija sa publikom.

Podstaknut burnim reakcijama nježnog pola, čak i optužbama za muški šovinizam, pisac Antonio Amuri napisao je novi priručnik namijenjen suprugama. U njemu će žene uspjeti da pronađu na koji tip supruga su osuđene, sa podrobnim objašnjenjem ponašanja i maštovitim preporukama za uklanjanje. Tu će se naći različiti tipovi supruga od kućnog majstora, hipohondra, seksualnog manijaka, razmaženog …jer, upotrebljavanog muža valja savjesno ukloniti zato što je suprug uvijek vrlo tražena roba.

Pozorišna predstava “Zašto i kako ubiti muža”, sa Natašom Aksentijević i Peđom Damnjanovićem u glavnim ulogama, uskoro postaje serija. Producent i reditelj Rade Vukotić došao je na ideju da urnebesnu komediju, rađenu prema tekstu Antonija Amurija, preseli na mali ekran, a dvoje glumaca ju je prihvatilo sa oduševljenjem.

Za predstavu koja će vam sigurno natjerati „suze u oči ... ali od smijeha“ vlada ogromno interesovanje, pa vam predlažemo da na vrijeme nabavite svoje ulaznice koje koštaju 10 KM.
 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )