FOTO: InfoBijeljina

U Bijeljini su se, nakon saobraćajne nezgode, potukle četiri osobe od kojih su dvije uhapšene zbog vožnje pod dejstvom alkohola i posjedovanja vatrenog oružja, saopšteno je iz bijeljinske Policijske uprave.

Zbog izazivanja saobraćajne nezgode i vožnje pod dejstvom alkohola uhapšen je D.K, a alko-testiranjem je utvrđeno da je imalo 2,08 promila alkohola u krvi.

Prilikom uočavanja policijske patrole Ž.M. je odbacio od sebe pištolj koji je pronađen i izuzet sa lica mjesta, a ta osoba je uhapšena.

O svemu je obaviješten postupajući tužilac koji je naredio da protiv ovog lica bude dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

Policijska stanica Bijeljina jedan je sinoć u 19.35 časova dobila prijavu da se u Ulici srpske vojske u Bijeljini dogodila saobraćajna nezgoda i da je došlo do tuče.

Policija je izlaskom na lice mjesta utvrdila da su u tuči učestvovala lica iz Bijeljine čiji su inicijali A.M, LJ.M, D.K. i Ž.M.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )