FOTO: null

BIJELjINA - Bijeljinsko Gradsko pozorište "Semberija" izvešće sutra premijeru predstave "Golubija vremena" po motivima, djelima i intervjuima Branka Ćopića, najavljeno je iz ove ustanove kulture.

U predstavi će nastupiti postava Gradskog pozorišta, a kao gosti na pozornicu će izaći i dvoje glumaca iz Narodnog pozorišta Sombor.

Umjetnički direktor bijeljinskog pozorišta Milivoje Mlađenović rekao je da su "Golubija vremena" predstava namijenjena mladoj publici, nešto odraslijoj djeci i neodraslim starijima.

Prva autorska predstava "Komedija ometena u razvoju" oduševila je gledaoce maestralnim izvođenjem i obradom osjetljivih tema i ona će biti ponovo igrana, nakon što je njeno izvođenje i turneju prekinula epidemija virusa korona.

Premijera i sve druge predstave Gradskog pozorišta "Semberija" u Bijeljini biće izvođene uz ograničen broj publike u sali Centra za kulturu, uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )