FOTO: InfoBijeljina.com

Benzinska pumpa na Pavlović putu danas je opljačkana uz prijetnju vatrenim oružjem, a u munjevitoj akciji saobraćajne policije Bijeljina ubrzo su uhapšena dvojica osumnjičenih, saznaje InfoBijeljina.

"Policijski službenici su veoma brzo, nakon prijave o razvojništvu, identifikovali osumnjičene te ih lišili slobode. Nad njima je u toku kriminalistička obrada", rekla je portparol Policijske uprave Bijeljina Aleksandra Marić.

Policija je oko 15.00 časova zaprimila prijavu da je na benzinskoj pumpi na Pavlović putu jedno lice uz prijetnju vatrenim oružjem uzelo od radnika novac i udaljilo se u nepoznatom pravcu.

Marićeva je navela da je policija odmah nakon zaprimljene prijave blokirala grad i identifikovali vozilo koje je učestvovalo u izvršenju krivičnog djela razbojništva, a zatim i počinioce, koji su ubrzo i uhapšeni.

Kako InfoBijeljina saznaje, brzom reakcijom dvije patrole saobraćajne policije PU Bijeljina izvršena je potjera za osumnjičenim, gdje su ih policijski službenici uspjeli presresti i zaustaviti. 

Nezvanično, osumnjičeni su bili u automobilu "mercedes", u kome su pronađeni predmeti koji potiču iz izvršenja krivičnog djela razbojništva. Takođe je utvrđeno da je mercedes koji je korišten u ovom razbojništvu, prije nekoliko dana ukraden.

Privođenje osumnjičenih pogledajte na našem YouTube kanalu

POVEZANE VIJESTI:

Opljačkana benzinska pumpa u Bijeljini, razbojnik u bjekstvu

U munjevitoj akciji policije uhapšeni razbojnici

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )