FOTO: InfoBijeljina

Koliko je nevrijeme koje je protutnjalo Semberijom bilo jako pokazuju i fotografije koje je napravio fotoreporter portala InfoBijeljina.

U olujnom nevremenu koje je zahvatilo Semberiju oko 18.00 časova, vjetar je lomio stabla, poskidao crijep. Kako nam javljaju čitaoci, sa brojnih domaćinstava je vjetar skinuo crijep, ali štete za sada nisu velike. 

Vjetar je polomio stabla u bijeljinskom naselju "Pet jezera", a mještani ovog dijela Bijeljine su ostali bez struje. 

Drveća su polomljena i u Račanskoj ulici, gdje je u jednom momentu saobraćaj bio u prekidu.

Ni drveća u Beogradskoj ulici nisu prošla neoštećena, brojne krošnje, pa i cijela stabla su na putu. 

Drvo je iščupano i ispred zgrade Osnovnog suda u Bijeljini, te se nalazi na trotoaru.

Kako javlja bijeljinski portal AgroSavjet, šteta je pričinjena i na brojnim poljoprivrednim kulturama, gdje je uništen kukuruz. Prema pisanju ovog portala štete na usjevima će sigurno biti velike, a tačan podatak znaće se u narednim danima.

Nadležne službe rade na čišćenju terena. 

Podsjećamo, meteoalarm je danas izdao narandžasto upozorenje za područje duž rijeka Save i Sane zbog očekivanih grmljavinskih nepogoda i mjestimično pojačanim udarima vjetra.

Narandžasti meteoalarm na snazi je za prijedorsku regiju, odnosno za sjeverni dio BiH uz rijeke Savu i Sanu, te za Semberiju. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )