FOTO: InfoBijeljina

Lopovi su protekle sedmice obili automobil jednog od posjetilaca Novog groblja u Bijeljini, te su pokradene stvari i otuđena određena količina novca. Iz Gradskog groblja su odmah preduzeli određene zaštitne mjere, te su groblje na ključnim pozicijama pokrivili video nadzorom.

„U četvrtak, 25. oktobra oko 14:00h na Novom groblju, tačnije na površini označenoj kao parking prostor za posjetioce groblja izvršeno je krivično djelo krađa, u kojoj je obijen automobil našeg sugrađanina“, potvrdili su nam u JKP "Gradsko groblje" Bijeljina.

Dodaju da se još jednom pokazalo da pojedincima ništa nije sveto, pa čak ni mjesto koje je predviđeno za odavanje poslednje počasti pokojnicima.

„Uprava Gradskog groblja u nadi da će počinioci ovog djela biti pronađeni, apeluje na sve posjetioce groblja da vode računa o svojim dragocjenostima i izražava žaljenje zbog nemilog događaja koji se dogodio“, dodaju u ovom preduzeću.

Od danas su, kako InfoBijeljina saznaje, preduzete određene zaštitne mjere, odnosno groblje je na ključnim pozicijama pokriveno video nadzorom, a to su parking prostor i kapija kako bi se postigao nivo sigurnosti, kako posjetilaca tako i njihove lične imovine.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )