FOTO: InfoBijeljina.com

Indikator upotrebe mobilnih telefona u vožnji za vozače putničkih automobila i dostavnih vozila do 3,5 t u Republici Srpskoj iznosi 4,4 odsto i pripada klasi "vrlo visoka vrijednost", potvrđeno je portalu InfoBijeljina u Agenciji za bezbjednost saobraćaja RS.

“Uporedna analiza indikatora upotrebe mobilnih telefona u vožnji vozača putničkih automobila i dostavnih vozila do 3,5t na području policijskih uprava Republike Srpske (ukupno) pokazuje da taj indikator najveću vrijednost ima na područjima uprava Bijeljina (6,4%), Prijedor (6,2%) i Gradiška (6,2%)”, rekli su iz ove agencije.

Bijeljina se, kako saznajemo, nije našla na vrhu kada je u pitanju telefoniranje tokom vožnje u naseljenim područjima.

“Analizom indikatora upotreba mobilnih telefona u vožnji vozača putničkih automobila i dostavnih vozila do 3,5t u naselju, na područjima policijskih uprava u Republici Srpskoj pokazano je da navedeni indikator najveću vrijednost ima u policijskoj upravi Mrkonjić Grad (26,0%), a najnižu u policijskoj upravi Foča (1,5%)”, kazali su portalu InfoBijeljina iz Agencije za bezbjednost saobraćaja RS.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )