FOTO: InfoBijeljina.com

Predsjednik Gradske izborne komisije u Bijeljini Dijana Savić Božić rekla je da do 17.00 časova nisu imali nijednu primjedbu na glasački proces koji se odvija na 147 biračkih mjesta u gradu.

"Želim se pohvaliti i jako dobrom izlaznošću od 41,31 odsto, što je dosta više nego što smo očekivali s obzirom na kovid i čak više nego na prethodnim lokalnim izborima", rekla je Božićeva.

Ona je pohvalila građane koji, kako je navela, poštuju sve epidemiološke mjere, te istakla da nema problema ni sa posmatračima.

Božićeva je rekla da sve u izbornom procesu u Bijeljini teče po planu i što se tiče rada sedam mobilnih kovid timova koji na terenu nastoje da dođu do svih lica koja su podnijela zahtjev da glasaju, a pozitivna su na virus korona ili su u izolaciji.

U Bijeljini je za glasanje otvoreno 147 biračkih mjesta, pravo glasa ima 109.360 glasača, a građani biraju gradonačelnika između tri kandidata i novi gradski parlament od 31 odbornika između 85 političkih subjekata.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )