FOTO: InfoBijeljina

Uplatom 50.000 konvertibilnih maraka, Gradska uprava Grada Bijeljina se pridružila akciji "Respirator za Srpsku" koju je pokrenuo bijeljinski privrednik i vlasnik kompanija "Elvako Metpro" i "TRB" Slaven Ristić i koja je za nekoliko dana okupila veliki broj privrednika.

Pored  iznosa izdvojenog za kupovinu respiratora, odmah po pojavi opasnosti od širenja zaraze virusom korona, Gradska uprava je za potrebe opremanja karantina pri Bolnici "Sveti Vračevi", izdvojila gotovo 10.000 KM.

"Naš najvažniji posao u ovom trenutku je zaštita zdravlja stanovništva i spasavanje života ljudi. Zahvalni smo privrednicima i svima koji su izdvojili sredstva za kupovinu opreme za karantin i Bolnicu. Nadamo se da ćemo uspjeti da spriječimo širenje virusa, ali ako ipak dođe do njegovog širenja, cilj je da što spremnije dočekamo tu situaciju. Ova oprema će u tom slučaju biti od velikog značaja", ocijenio je gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Iz Gradske uprave Grada Bijeljina podsjećaju da poziv za učešće u ovoj humanitarnoj akciji ostaje otvoren za sva pravna i fizička lica, a uplate se mogu izvršiti na račun:

Naša banka a.d. Bijeljina:  554 001 0000 1246 29

Svrha plaćanja: Akcija RESPIRATOR ZA SRPSKU

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )