FOTO: InfoBijeljina.com

Lokalni izbori u Bijeljini protiču bez problema i do 10.00 časova Gradska izborna komisija /GIK/ nema nijednu prijavu o eventualnim nepravilnostima, izjavila je predsjednik GIK-a Dijana Savić Božić.

"Sva biračka mjesta, ukupno 147, otvorena su na vrijeme, a pravo glasa ima 109.360 glasača", rekla je Božićeva u prvom današnjem obraćanju medijima.

On je naglasila da se na biračkim mjestima poštuju sve epidemiološke mjere, u šta se lično uvjerila obilaskom 15 biračkih mjesta.

"Očekujem da će sve proteći kako treba", rekla je Božićeva i najavila novo obraćanje medijima u 12.00 časova sa informacijom o izlaznosti građana na glasanje.

Zlatko Maksimović, predsjednik Komisije za praćenje sprovođenja epidemioloških mjera koja je formirana pri GIK-u Bijeljina, rekao je da su do 10.00 časova posjetili više od polovine biračkih mjesta i konstatovali da se poštuju epidemiološke mjere.

Građani Bijeljine biraju gradonačelnika između tri kandidata i novi gradski parlament od 31 odbornika između 85 političkih subjekata. 

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )