FOTO: Semberija info

U šalter-sali Gradske uprave Bijeljina instalirana je kamera za daljinsko mjerenje temperature koja je donacija banjalučke kompanije "Roming netvorks" vrijedna 15.000 KM.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić zahvalio je ovoj kompaniji na pokazanoj društvenoj odgovornosti i naveo da je donacija vrijedna, ali još više korisna građanima u toku borbe protiv virusa korona.

Direktor firme "Roming netvorks" LJubomir Kmekić rekao je novinarima da je riječ o velikoj, regionalnoj kompaniji u oblasti telekomunikacija, informacione tehnologije i tehničke zaštite koja radi u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Austriji, NJemačkoj i SAD.

"Trudimo se da tu veličinu pokažemo i kroz društvenu odgovornost i u ovo vrijeme borbe protiv virusa korona smo u većini zemalja gdje radimo uručili ovakve donacije", naveo je Kmečić.

On je dodao da je Bijeljina jedan od najbrže rastućih lokalnih zajednica u regiji, da je u nekom momentu imala rast broja zaraženih, zbog čega su odlučili da donacijom doprinesu prevenciji i zaštiti stanovništva u toku borbe protiv virusa korona.

Načelnik gradskog Odjeljenja za opštu upravu Jelena Savić zahvalila je na donaciji i ocijenila da "Roming netvorks" na ovaj način pokazuje solidarnost u zajedničkoj borbi zajednice protiv kovida 19.

Prema njenim riječima, šalter sala u lokalnoj administraciji ima devet šaltera i dnevno kroz nju prođe 400 građana, a kamera istovremeno mjeri temperaturu 16 osoba koje uđu u prostoriju.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )