FOTO: null

Na području PU Bijeljina kontrolisali su 392 učesnika u saobraćaju, od kojih je 157 sankcionisano zbog neposjedovanja zimske opreme

Na području Policijske uprave Bijeljina, od 27.02. do 02.03.2018. godine realizovana je regionalna akcija pojačane kontrole učesnika u saobraćaju, sa akcentom na kontrolu posjedovanja i korištenja zimske opreme izjavili su za portal InfoBijeljina iz PU Bijeljina.

Tokom navedene akcije, policijski službenici PU Bijeljina kontrolisali su 392 učesnika u saobraćaju, od kojih je 157 sankcionisano zbog neposjedovanja zimske opreme, od toga 138 za putnička i 19 za teretna vozila.

U navedenom periodu na području Policijske uprave Bijeljina, evidentirana je 21 saobraćajna nezgoda, od toga 19 saobraćajnih nezgoda sa materijalnom štetom , jedna saobraćajna nezgoda sa lakšim tjelesnim povredama i jedna saobraćajna nezgodama sa teškim tjelesnim povredama izjavljeno je za InfoBijeljinu.

Policijska uprava Bijeljina podsjeća građane da do 15. aprila tekuće godine, bez obzira na vremenske uslove, sva motorna vozila moraju imati odgovarajuću zimsku opremu.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )