FOTO: InfoBijeljina

Zbog otklanjanja kvarova na vodovodnoj mreži i priključenja novih korisnika na mrežu, danas vode neće biti u nekoliko ulica u Bijeljini, kao i u dijelovima naselja Dvorovi, Janja i Amajlije, saopšteno je iz gradskog preduzeća "Vodovod i kanalizacija". Povremena isključenja vode biće u dvočasovnim ili tročasovnim intervalima do 14.30. časova.

Korisnici neće imati vodu u ulicama Stefana Dečanskog /od crkve do LJeljenče, uključujući i Agrotržni centar "Knez Ivo od Semberije"/, Tolstojevoj, Srpske dobrovoljačke garde u Bijeljini, Nikole Tesle u Dvorovima, Ilindanskoj i Husein-kapetana Gradaščevića u Janji, uključujući sve manje priključne, susjedne ulice, te u naselju Amajlije.

Na ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, snabdijevanje će biti uredno.

Iz ovog preduzeća navode da su i dalje pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem mejla dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode, a sve informacije o tome mogu se naći na internet stranici preduzeća /bnvodovod.com/.

Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )