FOTO: Srna

U Golom brdu kod Bijeljine danas je otvoren Protivgradni centar čiju je izgradnju finansirala Vlada Republike Srpske.

To je jedan od tri centra u Srpskoj. Druga dva su izgrađena u Trebinju i Gradišci, a vrijednost projekta "Zaštite poljoprivrednih domaćinstava od grada" je 25 miliona maraka.
 
- Ovaj centra je napravljen s ciljem da se ovdje skladište rakete za sto protivgradnih stanica na području Semberije i Posavine. Za taj projekat je Vlada Republike Srpske podigla kredit od 25 miliona maraka - naglasio je Zoran Maletić, pomoćnik ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva.
 
Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Nedeljko Ćorić rekao je da u Golom Brdu urađen i put koji je od interesa zbog protivgradnog centra koji se tu nalazi.
 
- Јako važna stvar za Srpsku i našu Semberiju, a urađena je i putna komunikacija koja će popraviti način života građana Golog brda. Ovo je projekat koji je čekao 30 godina, ali evo Vlada Republike Srpske je našla mogućnosti da to završi - istakao je Ćorić.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )