FOTO: InfoBijeljina

Bijeljincu čiji su inicijali R.B. privremeno je oduzet automobil "Škoda oktavia" nakon što je provjerom u registru novčanih kazni utvrđeno da ima dug od 6.385 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

"Policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, juče su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka u ulici Neznanih junaka u Bijeljini zaustavili su putničko motorno vozilo "Škoda oktavia" kojim je upravljalo lice R.B. U momentu kontrole R.B. nije posjedovao vozačku dozvolu, kao i zadnju registarsku tablicu na putničkom automobilu. Provjerom u registru novčanih kazni, utvrđeno je da osoba ima novčani dug u iznosu od 6.385 KM po osnovu prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, te da mu je u skladu sa Zakonom dva puta oduzimana i poništavana vozačka dozvola kao mladom vozaču", rečeno je za InfoBijeljina u policiji.

Dodaju i da su pored navedenog uvidom u karton vozača utvrdili da isti ima i devet (9) kaznenih bodova. 
 
Od lica R.B. automobil je oduzet, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog gore navedenih prekršaja Osnovnom sudu u Bijeljini. 
 
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )