FOTO: infobijeljina.com

Inicijativa koja je otišla ka Gradskoj upravi grada Bijeljina za ukidanje dijela Odluke koji se tiče neradne nedjelje za trgovačke objekte koji se nalaze u sklopu benzinskih pumpi u Bijeljini i dalje je na čekanju.

"Privredna komora još nije dobila odgovor od  Gradske uprave kojoj je uputila inicijativu i zahtjev za sastanak  po ovom pitanju", rečeno je portalu InfoBijeljina iz Područne privredne komore Bijeljina.

Podsjetimo, 15. jaunara ove godine u Područnoj privrednoj komori Bijeljina održan je sastanak privrednika koji posluju sa naftnim derivatima i koji su nezadovoljni odlukom Grada da trgovine u okviru benzinskih pumpi ne smiju da posluju nedjeljom.

Tada je poručeno da je nevjerovatno da ljudi nedjeljom na pumpama u Bijeljini ne mogu da kupe ni sijalicu za automobilska svjetla, motorna ulja, tečnost za vjetrobranska stakla, iako su radnici prisutni u objektu u svom redovnom radnom vremenu.

Direktorica Područne privredne komore Bijeljina Slavica Marković pojasnila je tada da je sastanak sa privrednicima koji posluju sa naftnim derivatima organizovan na njihovu inicijativu jer su od 2021. godine nezadovoljni odlukom Grada Bijeljina o neradnoj nedjelji.

"Na sastanak su pozvani i predstavnici Gradske uprave, ali nisu se pojavili. Privrednici se žale na smanjen promet i prihode", rekla je Markovićeva.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )