FOTO: republika.rs

Zločin na Voždovcu u subotu potresao je cijelu Srbiju. Doktoricu iz Bijeljine, Dobrinku M. (61) u stanu u Ulici vojvode Stepe usmrtio je sin Đ. M. (26) kome je određen pritvor do 30 dana.

Zvao sam Dobrinku na mobilni telefon. Nije mi se javila i odlučio sam da odem u stan. Otključao sam vrata i našao sam je u spavaćoj sobi. Kada sam prišao vidio sam da ima povrede na licu. Bila je pokrivena ćebetom. Zvao sam komšije da odmah zovu ljekare, ovako je policiji ispričao M. M. otac osumnjičenog mladića za teško ubistvo majke na Voždovcu.
 
Prema njegovim riječima, Dobrinka je iz Bosne i Hercegovine došla kako bi se starala o bolesnom sinu.

Tijelo nesrećne žene prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije, piše Telegraf.

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu juče je saslušan Đ. M. zbog sumnje da je u stanu na Voždovcu ubio svoju 61-godišnju majku, zadavši joj više udaraca tupim predmetom u glavu, usled kojih je ona preminula.

Đ. M. se na saslušanju branio ćutanjem u prisustvu svog izabranog branioca.
 
Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti da će uticati na svjedoke i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično djelo.
 
Na teret mu se stavlja krivično djelo teško ubistvo na svirep i podmukao način.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )