FOTO: Facebook

Desetogodišnji Dušan Dragutinović iz Bijeljine osvojio je prvu nagradu za najtvrđe vaskršnje jaje u konkurenciji od oko 80 takmičara na tradicionalnoj bijeljinskoj manifestaciji "Jajarijada".

Dušan, kojem je ovo treći put da učestvuje na "Jajarijadi", rekao je Srni da je pobjedničko vaskršnje jutros dobio od strica koje je donio nakon službe u crkvi.
 
Prema riječima ovog desetogodišnjaka, lako je donio odluku koje će jaje ponijeti na današnje takmičenje nakon što je njime stric razbio jaja ostalih ukućana.
 
Dragutinović je ovom pobjedom ugrabio i prvu nagradu, vikend na Zlatiboru.
 
Drugo mjesto na "Jajarijadi" u kategoriji najtvrđe jaje pripalo je Ani Kostadinović.
 
Nagradu za najljepše našarano jaje osvojio je Vuk Maglajčević dok su se na drugom i trećem mjestu našli učesnici Aleksa Malović i Katarina Simojlović.
 
Ispred Centra za kulturu "Semberija" danas je održana 31. po redu "Jajarijada - tradicionalni izbor najljepšeg i najtvrđeg jajeta".
 
Manifestaciju su organizovali Centar za kulturu u saradnji sa Srpskim kulturno-umjetničkim društvom "Semberija", Gradskim pozorištem i Turističkom organizacijom Grada Bijeljina.
Pratite InfoBijeljina.com putem Android i IOS aplikacije, te društvenih mreža FacebookTwitter, Instagram i VIBER zajednice.
Tagovi

Vaš komentar


Komentari ( 0 )